En gränsöverskridande plats för möten

Vår vision är att skapa en plats som präglas av människor, gemenskap och omtanke. Du kan besöka Sjösidan Falun under en semester eller bo här året om. Och du kan välja att ha din arbetsplats här.

Det naturnära läget ger energi och lugn, samtidigt som det gör hållbarhetsfrågorna till en självklar del av vardagen. Vi som bryr oss om Sjösidan Falun bryr oss också om planeten.

Vårt mål är att skapa en plats som inte liknar någon annan – en gränsöverskridande plats som påverkar människor på djupet. Våra ledord är rörelse, möten och ansvar.

Rörelse

Inom tio är Sjösidan Falun fylld av rörelse, året om. Här finns människor som jobbar, bor eller kommer på besök för att uppleva platsen.

Möten

De människor som kommer hit gillar möten: mötet med naturen, mötet med sjön och möten med andra människor. De självklara mötesplatserna på Sjösidan Falun är lobbyn, Villa Herdin, naturen och strandlinjen.

Ansvar

Sjösidan Falun genomsyras från början av ett hållbart och ansvarsfullt tänkande. De som kommer hit vill vara delaktiga i det och ta ansvar.