Var med och skapa Sjösidan Falun

Vi utvecklar Sjösidan Falun med höga krav på kvalitet och service, samtidigt som vi värnar om värdefulla kultur- och naturvärden.

Brinner du också för genuin kvalitet och högklassig service? Vill du vara med och bygga en destination i världsarvsstaden Falun? För de rätta entreprenörerna erbjuder Sjösidan Falun lysande affärsmöjligheter året om.

Villa Herdin – restaurang, konferenser, bröllop, fester och bryggdans

Villa Herdin ligger längst ut på udden, högt ovanför stranden. Just nu återskapar vi sekelskiftesmiljöerna i den gamla grosshandlarvillan och uppdaterar kök och andra faciliteter. Villan har sol från morgon till kväll och ett stort antal sittplatser, både inomhus och utomhus.

Vi har en befintlig krögare som ska driva restaurang i Villa Herdin och vara värd för konferenser, fester, bröllop, konserter och liknande. Vill du veta mer info@sjosidanfalun.com.

Aktiviteter

Vill du arrangera aktiviteter för gäster och boende på Sjösidan Falun? Till exempel fisketurer, guidade vandringar, yogapass, cykelturer eller andra innovativa aktiviteter? Hör av dig till Aktivitetskonsulterna Dalarna (aktivitetskonsulterna@gmail.com) , som samordnar aktiviteterna på Sjösidan Falun, och berätta vad du kan erbjuda.

Investeringar

Är du intresserad av att investera i de projekt som vi ska genomföra på Sjösidan Falun? Läs mer under exploatering.